Star Baby 2007

2007.02.14.

Ki gondolná, hogy eltelt azóta 5 év?! 2007-et biztos jelentős évnek fogják kiemelni egyszer, valami zenetörténelmi kiadványban. Ebben az évben lépett egy nagyot a house a népszerűség felé és hogy a legegyszerűbben érthetővé tegyem, elég annyit mondanom: pl ebben az évben váltotta le Bárány Attila a funky-t house-ra, itt kezdődött a DiscoSHit is. (pontosan talán 2006 volt, de inkább 2007ben kezdődött a java). Valószínűnek tartom hogy 2012-ben is hasonló mértékű változás lesz, de erről majd beszéljünk 5 év múlva :) A 2007es zenei felfrissülés nagyon kellett már az akkoriban egyre jobban haldokló DISCO iparnak. Kezdetét vette az őrület, az emberek nyitottak lettek az "új" stílusra, a dj-k bátran játszhatták az új zenéket, a közönség imádta! (ilyen talán csak a 90es években volt utoljára, az új zenékért jártak az emberek buliba, nem a **arrá unt és játszott több éves slágerekért) Erről ennyit, rengeteget tudnék erről beszélni, de a lényeg az hogy a house kivirágzott és én ennek nagyon örültem/örülök :)

Ekkor készítettem egy mixlemezt Star Baby 2007 címmel. A címet a Sugiurumn - Star baby zenéje miatt adtam neki, mai napig imádom ezt a felvételt! :) A mixen az akkori abszolut nr.1 zenék vannak, a (Hamvai PG kedvenc) "Body language", "White horse", Fedde Le Grand első őrülete a "Put your hands up for Detroit", Chocolete Puma "Always & forever", Chab "Closer to me" és még jópár hasonlóan nagy zene amik új színt hoztak az én pop-szakmámba, de sok más fontosabb dolgot is megváltoztattak azért a világba :)
Gondoltam akad olyan ember aki akkor még nem ismert, vagy azóta 2szer elhagyta ezt a mixet, vagy csak elfelejtette és szívesen meghallgatná... szóval click & play! :)

tracklist
MORE MIXES / TOVÁBBI MIXEK